TED Levendulás memory matrac

78.700 Ft156.200 Ft

A Lavender Memory matrac elviszi az édes álmokat otthonábat. Az 5 cm-es memóriahab réteg tökéletesen igazodik a testhez és lágyan átöleli.

Törlés

Leírás

 Lavender Memory matrac

Számunkra természetes igény hogy adjunk extra tulajdonságokat termékeinkhez, valami olyat, ami jó és hasznos az alváshoz és a pihenéshez. Ezúttal a magas minőség és a memória hab nyújtotta kényeztetés mellé a természet egy valóban a hálószobába való ajándékát adjuk Önnek. Levendula nano kapszulákat adtunk a huzat textiljéhez. Csökkenti a stresszt, a pulzus számot és a vérnyomást, enyhíti az alvászavarokat. Lavander Memory matracunk minden része és részlete az Ön kényelmét fogja szolgálni.

A levendula hatásai akkor lehetnek teljes értékűek, ha a matrac is tudja azt nyújtani, ami az egészséges és nyugodt pihenéshez kell, ezért a matrac belső magját is olyan alapanyagokból állítottuk össze, melyek a maximális kényelmet tudják biztosítani Önnek.

A matrac magját Body Care extra rugalmas hab alkotja, ami kiváló teherbírású, mégis remekül reagál az emberi testre, mindenhol annyi ellenállással, amennyit a terhelés indokol, így ortopédiailag is tökéletes alátámasztást tud nyújtani. Megtartja a gerinc természetes vonalát, a derékfájást is képes megelőzni, miközben biztosítja a végtagok megfelelő ellazulását. A Body Care hab ezt önmagában tudja, a megszokott anatómiai profilozás nélkül is, hisz hasonlóan reagál a testre, mint a memória hab, viszont a stabil, megbízható alátámasztást is tudja biztosítani.

Ennél kellemesebb érzetet már csak a memória hab tud nyújtani, ezért Lavender Memory matracunk is kapott egy ilyen réteget, mert nem elégszünk meg a jóval ha az Ön kényelméről van szó. A memória réteg tud a legpontosabban alkalmazkodni a testünk vonalaihoz, a leglágyabban reagálni minden részletére, minden mozdulatára, emlékezve a test vonalaira.

A matrac huzata steppelt, Lavander nanokapszulákkal,  antibakteriális kezeléssel. A tisztítása sem okozhat gondot, lecippzározható, mosógépben is mosható, 30 celsius fokon.

Lavander Memory matracunk képlete egyszerű, csak a legjobb alapanyagok, extra tulajdonságok, mindezekből a legtöbb, Önnek.

 

 

Matrac szerkezet:

Memo Sense™ Technológia

A testhőmérsékletre reagálva a memóriahabos modellek különböző változatai könnyen
alkalmazkodnak a test alakjához és görbületéhez anélkül, hogy alvás közben feszültséget és nyomást okoznának.

 

 

A huzata levehető, mosható 30°C-on.

Maximum súlykorlát: 120 kg
Matracmagasság: 20 cm

Optimálisan kemény: Kemény felület fokozott alátámasztással és stabilitással.
Garancia: 8 év

Matracaink a feltüntetett méreteken kívüli,
egyedi méretekben is kérhetőek!

Matracainknál a méret tűréshatár: +-1 cm!

 

További információk

Matrac méretek

, , , , ,

Matrac magasság

Súlykorlát

A matrac szerkezete

,

A memória hab vastagsága

5 cm

A matrac komfortja

A huzat anyaga

Levehető huzat

A huzat mosható

Csomagolás

Garancia

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.