TED Ergodisc matrac

78.500 Ft168.900 Ft

Ergodisc matrac

Az Ergo Disc matracot a test anatómiai felépítését figyelembe véve terveztük. Magas minőségű termék,
amely a legújabb technológiával készült, több rétegű profilozása és komfort zónái teszik igazán egyedivé.
A matrac közepén elhelyezkedő hideghab réteg biztosítja a megfelelő alátámasztást a gerinc számára,
ami könnyű légies érzetet nyújt alvás során. A termék oldalán megtalálható 3D-s textil megfelelő
levegőáramlást és szellőzést garantál, ami a nyugodt, kényelmes, pihentető alvás feltétele.
Antiallergén és antisztatikus steppelt huzata nemcsak esztétikus, gyűrődésmentes is.

Törlés

Leírás

Ergo Disc matrac – A legújabb fejlesztésekkel

 

 

 

Szakembereink az Ön kényelméért dolgoztak, hisz Ön is a legjobbat érdemli. Legújabb termékünkben több év fejlesztésének  eredményeit hangoltuk tökéletes egésszé.

 

Ergo Disc matracunkat az emberi testhez igazítottuk, 7 zónás profilozásával 7 anatómiai zónát kapott a matrac, így minden testrész a megfelelő alátámasztást kapja meg. Ezt erősíti a matrac középső rétegét alkotó Body Support hab különleges profilozása, az ortopédiai alátámasztás tökéletességéért. Ez megoldás kényelmesebbé, praktikusabbá teszi a matracot azok számára is, akik sokat mozognak alvás közben, gyakran változtatják fekvő helyzetüket .

A remek tartást biztosító tartóréteg legmegfelelőbb kiegészítésének az extra rugalmas Hi_tech Elastic bizonyult, ez a kettős teljes összhangban képes a szinte légies pihenést biztosítani. A Hi Tech Elastic hab könnyen alkalmazkodik az emberi testhez és a különböző alvási szokásokhoz, ennek köszönhető a matrac Zero Gravity hatása, ami olyan érzetet kelt használójában, mintha az a felhőkön lebegne. Ez a matrac nem csak a pihenést, az igazi lazítást is biztosítja.

 

A különleges profilozás másik előnye a levegő csatornák kialakítása a matrac belsejében, így a levegő könnyen ki tud áramolni a matrac belsejéből. És hogy ez a szellőzés teljesen akadálytalan legyen, a matrac huzata 3D textil borítást kapott, ami a legjobb légáteresztő tulajdonságokkal rendelkezik, így kézzel tapintható a levegő kiáramlása a matrac belsejéből. Ennek a technológiának köszönhető a frissesség eddig nem tapasztalt érzése a matrac használata közben.

 

A matrac huzata is antiallergén, Neo Vogue textilből készül, antisztatikus kezeléssel. A könnyebb kezelhetőség kedvéért gyűrődés mentes anyagot használtunk, ami a kényelmetlen csomókat is kiküszöböli a fekvőfelületen. A huzat levehető és mosható, akár mosógépben is, így könnyen megőrizhető a matrac frissessége higiéniája.

 

Ergo Disc matracunk egy modern, kellemes és praktikus termék, univerzális jellemzőkkel. A puhább matracokat kedvelőknek ideális választás, a matrac szerethető extra tulajdonságai praktikusak. A gyártása során alkalmazott újításokkal sikerült még jobbat, még jobb minőségben alkotnunk.

 

 

Összetétel: 7 zónás poliuretán hab,
Ergo Disc rugalmas poliuretán hab 30 kg/m3.
Belső huzat: nem szőtt textil.
Cipzárás huzat: Neo Vogue textil antisztatikus
kezeléssel (1,0% Lycra, 91,6%PES, 7,4% VIS),
3D-s textil 100% PES.

További információk

Tömeg N/A
Méretek N/A
Súlykorlát

A matrac szerkezete

,

Anatómiai profilozás

A huzat anyaga

A huzat mosható

3D szellőző szövet borítás

Levehető huzat

Csomagolás

Matrac magasság

Matrac méretek

, , , ,

Zero Gravity hatás

Igen