TED Asrtea Ortho matrac

80.200 Ft168.700 Ft

Astrea matracunk nevében is tükrözi, hogy egy
különlegesen egyedi, kemény matrac kínálatunkban.
A matrac magját négyzetméterenként 500 db, egymástól
független Multi Pocket rugó rendszer alkotja. Astrea matracunk
pontrugalmassága mellett, kemény fekvőfelülettel rendelkezik.
Kiemelkedő opciója ezenkívül, hogy a fekvő felületi steppelt huzat levehető,
mely könnyű kezelést és higiénikus alvást biztosít. Antiallergén huzata kellemes
tapintású, természetbarát így maximális kényelmet nyújt a testnek. Hordozófüleinek
köszönhetően egyszerű a forgatása és szállítása. Ideális termék párok számára is.
Vásároljon matracot Európa egyik legnagyobb, leginnovatívabb gyártójától!

Törlés
Cikkszám: N/A Kategóriák: , Címkék: , , ,

Leírás

Astrea Ortho matrac – Extra kemény

 

Ha szeretné, hogy minden napja jól kezdődjön, Astrea Ortho matracunk nagyszerű választás! Úgy terveztük meg ezt a matracunkat, hogy kiszolgálja használóját, a pihenést segítő legapróbb részletekben is: egészséges pihenést biztosítson, kényeztessen és tartós legyen.

 

A matrac kényelméről ortopédiai rugórendszer gondoskodik, külön-külön csomagolt, nagyobb huzalátmérőjű, megerősített zsákrugókkal. Alvás közben ez a precíz rendszer gondoskodik az egészséget megőrző pihenésről, miközben észrevétlenül alkalmazkodva a testhez, a legtermészetesebb kényelmet biztosítja.  A rugózat a számos független stabilizáló pontnak köszönhetően tökéletesen reagál a terhelésre, így segíti a testet az ideális tartás megőrzésében, gondoskodva a fájdalom mentes, friss és egészséges ébredésről.

A matrac szerkezetét úgy alkottuk  meg, hogy segítse az izmok ellazulását pihenés közben, megelőzve a rossz ébredésért felelős kényszer testhelyzetek kialakulását, így az esti lefekvés több lehet mint egy egyszerű rutin: az elvárt, megérdemelt kényelem a minden nap jutalmaként.

 

A megerősített rugórendszer a stabilitáson túl a tartósságot is garantálja. A megnövelt rugó átmérő, a minőségi anyagválasztás eredményeképp a rugózat nem deformálódik el, rendkívül tartós.

 

A nagy sűrűségű Body Care™ habszivacs olyan  ideális anyag, melynek pontosan megtervezett sűrűsége és szilárdsága feszültségpontok létrehozása nélkül támasztja alá a testet.  Méltó kiegészítője a rugórendszernek, tökéletes összhangban gondoskodnak Önről minden használat során. A poliuretán könnyen formázható anyag, mely további anatómiai tulajdonságokat biztosít a matracnak, miközben maximálisan megfelel a higiéniai elvárásoknak is, rács szerkezetének köszönhetően kiválóan szellőzik, aminek fontos szerepe van a matrac tartósságában is, az alapanyagok minőségének megőrzésében is.

 

Az Astrea Ortho matrac huzata kiváló minőségű, kellemes tapintású és praktikus. Alapanyagai modernek, antiallergének és tartósak. A megnyerő külső és magával ragadó tapintás mellett praktikus: levehető huzata van, lágyító kezeléssel, könnyen eltávolítható és mosható, 30 fokos hőmérsékleten.

 

A matracot praktikus vákuum csomagolásban szállítjuk.

 

További információk

Tömeg N/A
Méretek N/A
Súlykorlát

A matrac szerkezete

,

A matrac komfortja

A huzat anyaga

Csomagolás

Matrac magasság

Matrac méretek

, , , ,