Kerol kétoldalas matrac, heterogén habréteggel

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Leírás

Kétoldalas szendvics matrac, mely  kiváló minőségű poliuretán    alapanyagokból készül,   megerősítve a középső, nagy sűrűségű heterogén hab  réteggel ami,  a hosszú élettartamot és tartós minőséget garantálja.

A matrac mindkét oldala hét zónás profilozású, ami ergonómiai szempontból a legideálisabb, hisz  így  minden anatómiai zóna megkapja a megfelelő figyelmet a megfelelő alátámasztás révén. Ezzel a gyártási technológiával érhető el leginkább hogy a matrac biztosítsa   a valódi, stressz mentes pihenést. Jótékony hatásai az izomzatra,   keringésre és a gerincre mára már igazoltak. Ezen termékeink egészség megőrző tulajdonságai miatt is népszerűek, keresettek.

Celina huzatunkat azoknak terveztük, akiknek nincs szükségük különleges huzatra, csupán jó áron szeretnék megkapni a lehető legjobb minőséget.

Snow huzatunk Kötött anyagból készült, kellemes tapintású, biztosítja a magas higiéniai környezetet és az egészséges ágynyugalmat. Könnyen levehető, mosható 60 °C-on. Steppelt antiallergén poliészter gyapjú, 100 g/m2.

Aloe huzatunk minőségi kötött anyag (speciális gyógyhatású növény kivonattal, rugalmas finom anyagból készült. Az anyag tulajdonságai garantálják a megfelelő higiéniát, antibakteriális és antiallergén kezeléssel a gyártási folyamat lezárásaként. Könnyen levehető, mosható 60 °C-on. Pen Royal felület analitikai technológia. Poliészter gyapjú, 200 g/m2.

Tencel fantázia nevű, a nedvességet elnyelő és kellemes fényű, kötött textíliát speciálisan kezelik, így biztosítva a matrac magas higiéniáját. Olyan természetes Lyocell – viszkózrost, amely cellulózból, az úgynevezett faanyagból származik. Az anyag antibakteriális és antiallergén. Sanitizedvédelemmel a penész és a baktériumok ellen. Könnyen levehető, mosható 60 °C-on. Poliészter Royal gyapjú, 400 g/m2.

Aspen huzatunk puha tapintású, fényes kivitelezésű, luxus kategóriájú termákünk. Az anyag antibakteriális és antiallergén. Sanitized védelemmel a penész és a baktériumok ellen. Könnyen levehető, mosható 60 °C-on. Összetétele: 31% viszkóz, 69% PES, 400 g/m2.

Kerol matracunk magját a két hét zónás, 25  kg/m3   -es  hideghab kényelmi rétegen kívül az  ÖKÖ – TEX környezetvédelmi szempontoknak is megfelelő, tartós, 80 kg/m-es heterogén habból készült tartóréteg alkotja.

RE PUR

A RE PUR megjelölés ragasztott poliuretán habot jelöl  (a kapcsolódó darab poliuretán hab), ezen termékeinkben a matrac megerősített maggal rendelkeznek a nagyobb teherbírás és tartósság érdekében.

A PUR-hab matracok  mindenféle ágyáccsal használhatóak . Ha a PUR habból készült matracot egybefüggő, sík, merev   felületre helyezik, az növeli a   gombák kifejlődésének esélyét és a csökkenti  a matrac élettartamát.

 

A matracban felhasznált minden textílía és alapanyag megfelel az ÖKÖ – TEX szabványoknak, egészséggel összefüggő paraméteri mind az alvás minőségét, mind a felhasznált anyagokat illetően kiválóak.

Matracaink német és belga minőségi tanúsítványokkal rendelkeznek.

Elhelyezés: Fix vagy hajlítható farugós ágyrácsra.

A matrac magassága a huzat, a textília és a belsőmag együttes magassága. A gyártási technológia által megengedett tűréshatár: + , – 1 cm.

Terhelhetőség: 100 kg

Magasság: 10 cm

Keménység (T3 (T1 – T5))

Rögzített vagy állítható ágyrácson használható

  • 2 év garancia

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.