TED Astrea Strong táskarugós matrac

80.200 Ft168.700 Ft

Az Astrea Strong táskarugós matrac matrac magját négyzetméterenként 500 db,egymástól független Multi Pocket rugó rendszer alkotja. Astrea matracunk pontrugalmassága mellet,kemény fekvőfelülettel rendelkezik.

Törlés

Leírás

Astrea Strong táskarugós matrac

 

Astrea Ortho – Extra kemény

 

Ha szeretné, hogy minden napja jól kezdődjön, Astrea Ortho matracunk nagyszerű választás! Úgy terveztük meg ezt a matracunkat, hogy kiszolgálja használóját, a pihenést segítő legapróbb részletekben is: egészséges pihenést biztosítson, kényeztessen és tartós legyen.

 

A matrac kényelméről ortopédiai rugórendszer gondoskodik, külön-külön csomagolt, nagyobb huzalátmérőjű, megerősített zsákrugókkal. Alvás közben ez a precíz rendszer gondoskodik az egészséget megőrző pihenésről, miközben észrevétlenül alkalmazkodva a testhez, a legtermészetesebb kényelmet biztosítja.  A rugózat a számos független stabilizáló pontnak köszönhetően tökéletesen reagál a terhelésre, így segíti a testet az ideális tartás megőrzésében, gondoskodva a fájdalom mentes, friss és egészséges ébredésről.

 

astrea zsákrugos matrac

 

A matrac szerkezetét úgy alkottuk  meg, hogy segítse az izmok ellazulását pihenés közben, megelőzve a rossz ébredésért felelős kényszer testhelyzetek kialakulását, így az esti lefekvés több lehet mint egy egyszerű rutin: az elvárt, megérdemelt kényelem a minden nap jutalmaként.

 

A megerősített rugórendszer a stabilitáson túl a tartósságot is garantálja. A megnövelt rugó átmérő, a minőségi anyagválasztás eredményeképp a rugózat nem deformálódik el, rendkívül tartós.

 

A nagy sűrűségű Body Care™ habszivacs olyan  ideális anyag, melynek pontosan megtervezett sűrűsége és szilárdsága feszültségpontok létrehozása nélkül támasztja alá a testet.  Méltó kiegészítője a rugórendszernek, tökéletes összhangban gondoskodnak Önről minden használat során. A poliuretán könnyen formázható anyag, mely további anatómiai tulajdonságokat biztosít a matracnak, miközben maximálisan megfelel a higiéniai elvárásoknak is, rács szerkezetének köszönhetően kiválóan szellőzik, aminek fontos szerepe van a matrac tartósságában is, az alapanyagok minőségének megőrzésében is.

 

Az Astrea Ortho matrac huzata kiváló minőségű, kellemes tapintású és praktikus. Alapanyagai modernek, antiallergének és tartósak. A megnyerő külső és magával ragadó tapintás mellett praktikus: levehető huzata van, lágyító kezeléssel, könnyen eltávolítható és mosható, 30 fokos hőmérsékleten.

 

A matracot praktikus vákuum csomagolásban szállítjuk.

 

 

ergonomikus matractáskarugós matrac

 

Mtrac szerkezet:

7 zónás multipocket

Táskarugós matrac külön táskákba csomagolt rugós rendszer, amelynek négyzetméterenként több mint 500 független alátámasztási pontja van a 7 testterületre elosztva. A rendszer dinamikus reagálást, szabad mozgást és fokozott alátámasztást biztosít a testtömeg pontos eloszlása és a gerinc tökéletes megtámasztása érdekében.

Nagy sűrűségű Body Care™ matrac habszivacs

Olyan anyag, melynek pontos sűrűsége és szilárdsága feszültségpontok létrehozása nélkül támasztja alá a testet. A poliuretán könnyen formázható anyag, mely további anatómiai tulajdonságokat biztosít.

Cipzáras huzat

100% poliészterszövet; bélés: pamut/poliészter vatta, nem szőtt textília.

oeako tex tanusítvány

 

Matracaink a feltüntetett méreteken kívüli, egyedi méretekben is kérhetőek!
Matracainknál a méret tűréshatár: +-1 cm!

 

További információk

Matrac méretek

, , , , ,

Matrac magasság

Súlykorlát

A matrac szerkezete

,

A matrac komfortja

A huzat anyaga

,

Levehető huzat

Csomagolás

Garancia

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.